#mindfuck


  
   Aveam toată viața înainte, iar eu mă gândeam doar la ea. Erau oameni și circumstanțe și păcate de plătit care îmi amenințau viața, libertatea și sănătatea mintală, dar în acele momente eram mult prea îndrăgostit și mult prea indiferent ca să îmi pese. Tot ce îmi doream era să îmi găsesc curajul să o sărut, iar în acel moment să devin "surd" de toate celelalte simțuri. Să mă cufund în mintea ei, să mă pierd acolo - printre sarcasm și charm.
   Nimic nu mai contează atunci când simți că lumea ta gravitează în jurul ei. Ce faci atunci când ești nevoit să te lupți cu morile de vânt? Căci un lucru tangibil, material, îl bagi într-o cutie cu amintiri și atunci cheia, însă nu există loc în care să arunci sentimentele de unde ele să nu te găsească din nou, stând singur la masă. Contemplând viața și alcoolul, așteptând un semn divin ca să fugi, sau să lași garda jos. Au trecut zile și au trecut luni și au trecut ani și nu mai găsisem nimic asemănător. Am întâlnit o dragoste bolnavă care m-a lăsat acolo tânjind după mai mult. Rupt de realitate, neîmplinit și singur într-o societate în care aproape că este ilegal să mai fi cu adevărat fericit.
   Am știut-o o vară, am iubit-o un an. Și chiar de ar fi fost 10, tot nu ar fi fost de ajuns să o învăț pe de rost. Alături de ea am învățat că nimeni nu te uită niciodată cu adevărat, chiar dacă ești cel mai rău coșmar al lor atât timp cât vi îmbrăcat în tot ceea ce și-au dorit ei vreodată să găsească. Printre hârtii de leu rulate și pahare sparte îmi amintesc că ce a fost acolo era mai mult decât o idilă: o dragoste care mi-a rupt mințile. M-am simțit bătut și abuzat și profanat și neputincios și tot aș fi cerut mai mult.
   Mi-a spus râzând că timpul, sau dragostea, sau ura, vor șterge amintirile cu noi și că până la final nu îmi voi mai aminti dacă am trăit un coșmar sau un vis frumos. Dar vezi tu, un sex bun se lasă cu zgârieturi sau mici accidente, dar un mind-fuck de calitate te "strică" pentru totdeauna.   ☠