Ea.


   La început m-am lăsat sedus de poveștile ei și de cine își spune ea ei ca ea este. De motivele pentru care face ceea ce face. Este intrigant stii? Să cunoști oameni noi. Dacă îți păstrezi viziunea deschisă ai să fii plăcut surprins căci fiecare om are să te învețe ceva ce nu știai sau să îți reamintească ceva ce ai uitat de mult.
   Ea mi-a adus aminte de multe lucruri. Trăiri și sentimente dintr-o altă viață. Un timp în care cerul era limita.
   Ambivalența definește un cuplu: nu degeaba se spune că ți-ai găsit jumătatea, caci ea mă completează acolo unde limitele mele se opresc.
   În jocul dragostei ecuația se complică de cele mai multe ori atunci când necunoscutei îi se poate atribui un chip și un fel de a fi. Bărbatul este un animal simplu: nu există femeie să o întâlnească de care să nu se fi îndrăgostit 10 minute sau 10 ani, dar în schimb de cele mai multe ori el încetează a doua zi a se mai simți la fel de accesibil pe cat se considera a fi cu o seară înainte.
   De aceea spun că el are nevoie de o femeie specială lângă care să aleagă să rămână. Nu deosebită ea de celelalte exemplare ale sexului frumos. Dar de ea, acea ea care e făcută pentru felul său de a fi.