Te face tarfa cine nu te poate avea


Ești o femeie cu un apetit mare. Și când spun MARE, mă refer desigur la bani. Lumea te cataloghează drept o rebelă pentru că nu te supui stereotipurilor, ci preferi să îți trăiești viața după propriile reguli. Femeile din jurul tău își doresc în secret să fie măcar pentru o noapte la fel de bârfite și dorite precum ești tu. Le-ai arătat că nu există reclamă bună sau proastă și că succesul unei femei este la fel de mare precum respectul de sine.

Bărbaților, le-ai dat clasă - căci ai fost mereu o doamnă. Iar acum mai îndrăznesc să se mai apropie doar cei care te apreciază pentru femeia de succes care ai devenit. Și uite așa ai pierdut mulți prieteni în drumul tău, deoarece mulți au rămas în umbra visurilor tale. Iubitul din facultate te consideră dramatică pentru că te-ai schimbat și acum îți dorești să fii apreciată pentru adevărata ta valoare. La naiba cu cine i-a dat femeii putere! Nu, boss? :))

 Îmi spuneai că „Respectul de sine este cea mai importantă trăsătură a unei femei” și că „Sunt dezamăgită de bărbații care jignesc femeia pe care nu o pot controla”. Dar vezi tu, draga mea: Te face „târfă” doar ăla care nu te poate avea.