Din categoria "Cât de nesimțit poți să fii".


    Mă duc astăzi pana la minimerketul din colț cu ideea să fac câteva cumpărături. Iar la acel minimerket lucrează o gagică foarte amabilă care mereu zâmbește și mereu se oferă să ajute. În ultimul timp i-am tot văzut pe angajații acelei locații cu tot felul de ecusoane și veste de sezon cu motive de sărbătoare, iar astăzi, fata de care spunem mai sus, purta un tricou roșu oribil pe ea.

   Imaginează-ți cel mai urat tricou de crăciun pe care l-ai văzut. Cel pe care îl purta ea era și mai teribil! Trec pe lângă ea mă salută, o salut și îi spun "Vai dar să nu îmi spuneți ca vă obligă să purtați asemenea tricouri acum?" Săraca nu mai știa ce să zică iar după o pauză de câteva secunde îmi spune "Nu, este alegerea mea..." băi, nu mai știam ce să mai spun. 

Nu mai puteam să o întorc acum. Se vedea pe fața mea cât de degustat eram la vederea acelei monstruozități pe care ea probabil cu multă încredere a îmbrăcat de dimineață cu gândul să onoreze și ea spiritul Crăciunului. Tot ce am mai putut spune a fost "Whoops, asta nu a fost frumos din partea mea.." și am plecat 😂😂😂😂😂 

FML !!!!!